12 gedachten over “Gastenboek”

 1. Geweldige zaterdag op Dikke Tinne Festival in Hattem, zeker omdat visrokerij “Dinkelstroom” weer van de partij was.
  Overheerlijke zalm gegeten maar waren net te laat voor de paling, dus over 2 jaar zijn we ’s ochtends om 7 uur aan de kraam !!!!
  Verony en Theo, goede reis naar Denekamp en wellicht tot snel.

 2. Hallo Theo en Verony,
  Wat hebben we genoten van jullie overheerlijke VisPlateau’s tijdens de Mosselfeesten in Middelburg op donderdag 24 juli 2014. Dit was pas echt genieten van een Twents totaal product.
  Groeten van Roelien en Arie ten Harkel, Eibergen

 3. Tijdens de Landgoed Fair Twente op 26/27 oktober 2013 in De Lutte, hadden wij het genoegen naast Theo en Verony te staan met onze stand. Het was een prima weekend, een goede fair en wederom werd bewezen dat een goede buur beter is dan een verre vriend! De zalm smaakte opperbest, evenals de koffie. Bedankt allebei! Tot spoedig ziens.

 4. Jullie souriante vriendelijkheid en kwaliteitsproducten hebben lekker bijgedragen tot de uitzonderlijke sfeer van het maritiem feest Oostende Voor Anker, mij thuis- en geboortehaven, waarvoor oprechte dank en hoop tot wederzien in Oostende in 2014 (met gerookte aal, natùùrlijk).

 5. hey hallo
  leuk zaakje hebben jullie veel succec ermee
  chris en nick hebben jullie neusje van de zalm ookbekeken vonden het hatstikke leuk.ze willen nog een keer bij jullie komen, chris heeft zijn rijbewijs ook al chris belt een keer oke

  groetjes schris nick en andre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *